Articolele publicate pe acest site au doar caracter informativ și nu constituie recomandări sau indicații medicale.

Nicio acțiune nu trebuie făcută sau nu trebuie bazată exclusiv pe conținutul informațiilor din articolele prezentate pe acest site. Vă recomandăm în schimb să consultați un medic sau un specialist în tratamente alternative.

În cazul în care considerați că aveți o urgență medicală, sunați imediat la serviciul ambulanță tel. 112.
Conținutul articolelor (text, grafică, imagini) nu intenționează să înlocuiască recomandările, diagnosticul sau tratamentul medicului.
Cereți întotdeauna sfatul medicului sau a unui specialist calificat pentru orice întrebări legate de sănătatea dumneavoastră.
Nu desconsiderați niciodată sfatul și nu întârziați tratamentul recomandat de medic doar pe baza informațiilor de pe acest site.
Informațiile și opiniile exprimate în articolele de pe acest site sunt considerate corecte, bazate pe cea mai bună analiză și decizie a autorilor.

Recurgerea la informațiile din diverse articole de pe site fără consultarea medicului se face pe propria răspundere a cititorului.

În plus, informațiile și părerile exprimate în articole nu reflectă neapărat punctul de vedere al BOARDERS BISTRITA SRL. BOARDERS BISTRITA SRL recunoaște diferențele de opinie, acceptă și încurajează schimbul de opinii.