Termenul de livrare este de 2 – 3 zile lucratoare de la momentul plasarii comenzii, dar aceste termene pot suferi anumite modificari din motive ce nu pot fi prevazute (calamitati, inundatii, inzapezirii, blocaje, etc) sau datorita modului de organizare si logistica a firmei de curierat.

Livrarea coletului cu produsele comandate din magazinul online www.natlife.ro se face prin curierat rapid “Door to Door”, cu unul din urmatorii operatori, in functie de adresa de livrare:

  • Urgent Cargus
  • DPD Curier
  • DRAGON STAR
  • TNT
  • FAN Courier

Livrare internationala
Magazinul online http://www.natlife.ro nu vinde si nu livreaza marfa in afara tarii.

Livrarea cu plata ramburs
Sistemul ”ramburs” presupune plata către curier în momentul primirii coletului. Va rugam sa solicitati in mod obligatoriu curierului sa va elibereze chitanta pentru suma platita.

Important: Chitanțele emise de curier vor fi pe firma S.C. BOARDERS BISTRITA SRL., la fel ca și expedierea propriu-zisă, deoarece ”www.natlife.ro” este numele de brand al magazinului on-line, însă numele operatorului economic este S.C. BOARDERS BISTRITA S.R.L.

Curier GRATUIT
Pentru comenzi cu valoarea peste 200 lei, transportul prin curier este gratuit. (persoane fizice)
Pentru comenzi cu valoare sub 200 lei, costul transportului este de 20 lei cu TVA inclus. (persoane fizice)

Pentru comenzi cu valoarea peste 250 lei, transportul prin curier este gratuit. (persoane juridice)
Pentru comenzi cu valoare sub 250 lei, costul transportului este de 20 lei cu TVA inclus. (persoane juridice)

In cazul in care va aflati in afara zonei de acoperire a curierului, tariful suplimentar de transport este de 1 leu/km.

Livrarea cu plata prin transfer bancar sau cu bilet la ordin

Acesta optiune este valabila pentru clientii persoane juridice, daca sunt intrunite conditiile comunicate de departamentul de vanzari.
Biletul la ordin va fi pregatit dinainte si va fi inmanat curierului la momentul livrarii coletului.
Termenul de plata acceptat pentru biletul la ordin este de cel mult 30 zile.
In cazul platii prin transfer bancar, cumparaturul va trimite vanzatorului dovada efectuarii platii inainte de livrarea produselor sau la un termen convenit de comun acord.

Plata cu cardul
Cumparatorii care doresc sa faca plata comenzilor cu cardul, vor apasa butonul “Plateste online prin card bancar”, si vor fi directionati catre pagina securizata www.euplatesc.ro, pentru procesarea platii online. Verificati totalul de plata si completati campurile solicitateapoi apasati butonul ‘Plateste online’ pentru finalizarea platii. Dupa validarea tranzactiei, veti fi automat redirectionat catre site. In acest moment plata a fost realizata iar tranzactia este finalizata cu succes.

Verificarea si receptia coletelor

Important!: Va rugam sa verificati integritatea coletelor si a marfii în momentul preluării lor de la curier. Aveti dreptul de a refuza coletele care prezinta urme de lovituri, deteriorare sau deschidere, ce au putut surveni in timpul transportului. Curierul nu mai poate fi tras la răspundere după semnarea de bună primire a coletului. In cazul refuzului de primire a coletelor deteriorate, nu trebuie sa efectuati plata ramburs. De asemenea, va rugam sa ne instiintati in cel mai scurt timp de motivele care au stat la baza refuzului, pentru a va retrimite marfa comandata sau a va returna contravaloarea acesteia.