Magazinul online www.natlife.ro ofera clientilor inregistrati un sistem de fidelizare. Astfel, la fiecare comandă, se va genera automat un numar de puncte de fidelitate echivalent cu 5% din valoarea produselor (Nota: valoarea transportului nu intră în algoritmul de calcul). Informatii privind valoarea punctelor de fidelitate va vor fi trimise pe mail la fiecare comanda efectuata. Punctele de fidelitate pot fi transformate printr-un simplu click într-un voucher cu aceeasi valoare, care poate fi folosit la o viitoare comandă, dar nu mai târziu de 356 zile de la data emiterii lui. Pentru a transforma punctele de fidelitate in vouchere trebuie sa fiti logat cu contul dvs., sa accesati sectiunea “Recompensele mele” si sa apasati butonul galben. Pentru a folosi voucherele, introduceti codul de voucher la finalizarea viitoarelor comenzi.

Notă! Programul de fidelizare este valabil doar pentru grupul de ”Clienți”, NU și pentru grupul de parteneri comerciali “SRL” cu care avem înțelegeri contractuale specifice, menite sa asigure beneficii reciproce si sprijin comercial. In grupul ”SRL” sunt parteneri comerciali care prin logare vizualizeaza reducerile specifice acestui grup.

Vouchere
Voucherele sunt adresate atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice care indeplinesc conditiile de acordare.

  • Voucher 50 lei de abonare newsletter, se acorda o singura data la prima comanda de minim 300 lei efectuata pe www.natlife.ro

Voucherele nu sunt cumulabile cu alte oferte, reduceri sau vouchere active la momentul efectuarii cumparaturilor, chiar daca programul permite acest lucru, deoarece softul are un numar limitat de optiuni de configurare. In cazul in care apar astfel de situatii, clientul va fi informat dupa plasarea comenzii daca a aplicat in mod incorect vouchere sau discounturi. Cumparatorul are dreptul de a accepta sau refuza recalcularea comenzii conform termenilor si conditiilor vanzatorului.